Ήρθε η ώρα για το Santa Run στη Σύρο για δεύτερη συνεχή χρονιά. Ο αγώνας δρόμου διοργανώνεται για καθαρά φιλανθρωπικό σκοπό και δεν έχει αγωνιστικό χαρακτήρα. Θα διεξαχθεί την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου στις 16:30, λίγο μετά το κλείσιμο των καταστημάτων.

To ραντεβού των Αή Βασίληδων θα δοθεί στην παραλία των  Αγκαθωπών ,  όπου και θα βγει η πρώτη αναμνηστική φωτογραφία. Στη συνέχεια, θα γίνει η εκκίνηση του αγώνα  με πορεία προς το Κόμητο και κατεύθυνση το σπίτι του Αή Βασίλη στην έπαυλη Τσιροπινά .

Στον τερματισμό τους δρομείς  θα υποδεχθεί ο παρουσιαστής της εκδήλωσης Γιώργος Ρούσσος και θα βγει η αναμνηστική φωτογραφία με όλους τους συμμετέχοντες .  Στον περιβάλλοντα χώρο αλλά και μέσα στην έπαυλη μικροί και μεγάλοι μπορούν να περιηγηθούν και να συμμετέχουν στις δράσεις που θα έχουν εκείνη την ώρα οι διοργανωτές στο σπίτι του Άη Βασίλη από τον πολιτιστικό σύλλογο Ποσειδωνίας. Κοντά μας σ αυτή την προσπάθεια θα είναι  και η εθελοντική ομάδα  «Η Σύρος αγκαλιάζει το όραμα ελπίδας «τα μέλη της οποίας  θα ενημερώνουν για τη δράση τους  και όποιος επιθυμεί μπορεί να εγγραφεί ως δότης του Μυελού των Οστών.

ΧΑΡΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

Η συμμετοχή στον αγώνα είναι συμβολική και ανέρχεται στο ποσό των 10 ευρώ (περιλαμβάνει και την στολή του Αγ. Βασίλη). Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τη στήριξη του νεαρού Δημήτρη, ο οποίος βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα εδώ και  τοναριθμό και ένα αναμνηστικό αυτοκόλλητο για τη στολή του Άη Βασίλη

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ  ΜΕ ΑΛΛΗ ΣΤΟΛΗ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ;

Η βασική στολή είναι αυτή του Αγ. Βασίλη. Αν κάποιος θέλει, μπορεί να συμμετέχει με άλλη στολή, η οποία όμως θα πρέπει να είναι συναφής με το θέμα (π.χ. στολή ξωτικού). Το Syros by Night προμηθεύει τους συμμετέχοντες μόνο με τη στολή του Αγ. Βασίλη.

 

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ Ή ΚΑΠΟΙΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ;

Ναι υπάρχουν !!! Μπορείτε να επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες μας

*στο facebook  ή προσωπικό μήνυμα για πιο άμεση επικοινωνία:

https://www.facebook.com/SyrosByNight/

https://www.facebook.com/santarunsyros/

*στο instagram #syrosbynight  #santarunsyros

*και στα τηλέφωνα 22810 84095 & 6946828486

Θα χαρούμε να σας δούμε στον αγώνα γιατί όλοι μαζί μπορούμε!!!

Η ομάδα του Syros by night