Δεν είναι η πρώτη φορά που, μετά από βροχόπτωση, αδειάζονται οι δεξαμενές οι οποίες βρίσκονται στο Δημοτικό Μέγαρο με τη βοήθεια σωλήνων και αντλητικού μηχανήματος.

Παράλληλα, όμως, δεν είναι και η πρώτη φορά που ξεσηκώνονται διαμαρτυρίες πολιτών για την κατάσταση στην πλατεία Μιαούλη, μιας και τα αντλούμενα νερά χύνονται στην πλατεία και σχηματίζουν λίμνες, κατακλύζοντας παράλληλα τους υπαίθριους χώρους των καταστημάτων.

Συμπολίτης μας, αγανακτισμένος από την όλη κατάσταση, απευθύνθηκε στον αντιδήμαρχο Αλέξη Αθανασίου, καταγγέλλοντας την «απαράδεκτη για την πλατεία εικόνα», αναρωτώμενος «γιατί τα νερά δεν ρίχνονται στο παρακείμενο φρεάτιο, εκτός αν αυτό είναι φραγμένο ή δεν μπορεί να δεχτεί όμβρια, δηλαδή δεν διαθέτει παντορροϊκό σύστημα». Τα παράπονά του μάλιστα έφτασαν και μέχρι το γραφείου του Εισαγγελέα.

Ποια ήταν η απάντηση του κ. Αθανασίου; «Γιατί τώρα οι διαμαρτυρίες;», αφήνοντας να εννοηθεί πως αυτές προφανώς έχουν σχέση με «χτύπημα» κατά της Δημοτικής Αρχής ενόψει προεκλογικής περιόδου, για να εισπράξει το ερώτημα «Η ουσία έχει σημασία, κ. Αθανασίου», με την από μέρους του Αντιδημάρχου απάντηση «Αυτή είναι η ουσία»!

Επίλογος: Μία είναι η ουσία, δεν υπάρχει αθανασία.