Τράκαρε παρκαρισμένο στην πιάτσα ταξί και εξαφανίστηκε!!!

Η ασυνειδησία ορισμένων αγγίζει πλέον τα όρια της προκλητικότητας.  Πώς αλλιώς μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς το γεγονός ότι οδηγός Ι.Χ. οχήματος τρακάρε – μέρα μεσημέρι – παρκαρισμένο στην πιάτσα – ταξί (έμπροσθεν  κτηρίου ΟΤΕ) κάνοντας μάλιστα χειρονομία στην παραίνεση του οδηγού να σταματήσει, σπεύδοντας να εξαφανιστεί.

Το συμβάν έλαβε χώρα την  περασμένη Κυριακή,  λίγο μετά το μεσημέρι  με  δράστη οδηγό Ι.Χ. Nissan μπορντό χρώματος,   ο οποίος  – επιχειρώντας  μανούβρα στο εν λόγω σημείο – τράκαρε  το ταξί,  σπεύδοντας – παρά την καταδίωξή του από  τον οδηγό του ταξί – να εξαφανιστεί:  «Την ώρα που σταματούσα, ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο μάρκας Nissan μπορντό χρώματος , έκανε όπισθεν και με  τράκαρε… Του κορνάρισα…. Αγανακτισμένος έκανε κίνηση με το χέρι του  και αμέσως σηκώθηκε και έφυγε» καταγγέλλει στο  logotypos.gr  ο οδηγός του Ταξί, προσθέτοντας ότι παρά την από μέρους του καταδίωξη κατάφερε να  του διαφύγει: «Δεν τον πρόλαβα. Μπροστά από το δικό μου υπήρχαν και άλλα αυτοκίνητα  και δεν τον πρόλαβα» λέει χαρακτηριστικά.

ΔΕΙΤΕ το Video με την καταγγελία:

Από την πρόσκρουση αποκολλήθηκε  χρώμα στην πλάγια μπροστινή πλευρά του ταξί (από την πλευρά του οδηγού), ενώ φθορές σημειώθηκαν στο φτερό και στον μπροστινό προφυλακτήρα του αγοραίου οχήματος.

Το περιστατικό έχει  ήδη καταγγελθεί στην Αστυνομία και έχει καταγραφεί στο βιβλίο συμβάντων, παρ’ όλα αυτά  ο εντοπισμός του ασυνείδητου οδηγού δεν θα είναι  εύκολη υπόθεση.