Αναρωτιόμαστε ποιος μπορεί άραγε να καταλαγιάσει την οργή του πρώην προέδρου της Κοινότητας Χρούσσων Γιώργου Φρέρη, ο οποίος βλέπει τις «Πυροσβεστικές φωλιές» της Τοπικής Κοινότητας σε κακή κατάσταση, εξαιτίας της αδιαφορίας αυτής της Δημοτικής Αρχής.

Όπως μας είπε, η Κοινότητα τότε (επί προεδρίας του) είχε δαπανήσει ένα μεγάλο ποσό από τον προϋπολογισμό της προκειμένου να εγκατασταθούν Πυροσβεστικές φωλιές σε επίκαιρα σημεία του δρόμου, ώστε σε περίπτωση πυρκαγιάς να είναι ετοιμοπόλεμες μιας και το χωριό φημίζεται για το πράσινο και τις πευκόφυτες περιοχές του.

Σήμερα, βλέποντας την κατάσταση των Πυροσβεστικών φωλεών βγαίνει έξω από τα ρούχα του και αναρωτιέται «Πού να βρίσκεται η σημερινή Δημοτική Αρχή» και για ποιο λόγο παρουσιάζεται αυτή η εικόνα πλήρους εγκατάλειψης των Πυροσβεστικών φωλεών, με ό,τι αρνητικό συνεπάγεται αυτό για την επαρκή αντιμετώπιση ενδεχόμενης πυρκαγιάς.

Αναπάντητα ερωτηματικά, όπως και τόσα άλλα, που η Δημοτική Αρχή απαξιώνει να απαντήσει θεωρώντας τα προφανώς ήσσονος σημασίας και κακόβουλα, που μοναδικό σκοπό έχουν να την πλήξουν προεκλογικά.