Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο η Δημοτική Αρχή, διαχωρίζεται και πάλι το Αυτοτελές Τμήμα Πολιτισμού – Τουρισμού σε δύο διαφορετικά κομμάτια, με την Αλίκη Λεονταρίτη να διατηρείται στην αντιδημαρχία Πολιτισμού και τον Παναγιώτη Κουταβά να αναλαμβάνει καθήκοντα αντιδημάρχου Τουρισμού.

Διαβάστε παρακάτω την πλήρη ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής.

Με την υπ’ αριθμ. 75/2020 Απόφαση Δημάρχου (ΑΔΑ:6Α09ΩΗΟ-ΦΗΗ) και αξιοποιώντας τη δυνατότητα που παρέχεται από τον πρόσφατο Νόμο 4647/2019, συστήνεται Αντιδημαρχία Τουρισμού, η οποία θα είναι άμισθη, και ορίζεται ως Αντιδήμαρχος ο κ. Παναγιώτης Κουταβάς.
Επειδή τα αντικείμενα του Πολιτισμού και του Τουρισμού είναι ιδιαίτερα εκτεταμένα και απαιτητικά και προκειμένου να δοθεί τόσο στον Πολιτισμό όσο και στον Τουρισμό η προσοχή που τους αρμόζει, κατόπιν εισήγησης της Αντιδημάρχου κας Αλίκης Λεονταρίτη, αποφασίστηκε ο διαχωρισμός των δύο Τομέων, με τη σύσταση δύο αυτοτελών Αντιδημαρχιών Πολιτισμού και Τουρισμού.
Η δημιουργία ξεχωριστής Αντιδημαρχίας Τουρισμού για πρώτη φορά στην ιστορία του Δήμου μας, σηματοδοτεί μεταξύ άλλων την ιδιαίτερη βαρύτητα που επιθυμούμε να δώσουμε στην τουριστική ανάπτυξη του νησιού μας. Είμαστε πεπεισμένοι ότι ο κ. Παναγιώτης Κουταβάς διαθέτει την όρεξη και τις δυνατότητες να συντονίσει επιτυχώς τον νευραλγικό αυτό τομέα.
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του.