Μπαμπάς Μεσσήνιος (ΚΟΡΩΝΗ), η μαμά ΠΟΛΩΝΗ.

Γεννήθηκε το 1983 στο  DARMSTADT της Γερμανίας. Ήξερε από μικρή τι ήθελε να γίνει. Είχε έμφυτη περιέργεια.  Μήνυμα για τα νέα παιδιά.  Στενοχωριέται λόγο της κρίσης να εισπράττει την απελπισία των νέων Ελληνόπουλων.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΣΟΥΝ ΕΝΑ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΝ . Ακόμη και στην καφετερία που πάνε ας προβληματιστούν πως θα δώσουν λύση σε ότι τους κρατά ξάγρυπνους. Προσωπικά θα έλεγα να σκάφτονται’’ ΣΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ’’ πλάνο, όνειρα ,έγνοια άγχος, ρίσκο, να σκεφτούν παραπειστικά κάτι καινοτόμο.

Μην αφήσουν λέει, οτιδήποτε και οποιοδήποτε να τους απογοητεύσει. Όταν εταιρίες διαφήμισης βάζουν σαν πρωταγωνιστή έναν αστροναύτη, σημαίνει ότι θέλουν να στείλουν το μήνυμα ΚΑΝΕ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΔΥΝΑΤΟ.

Τα Ελληνόπουλα θέλουν ένα ‘’είδωλο ‘’να τους προτρέψει ότι με σκληρή δουλειά και μόνο, θα φτάσουν κάποια στιγμή, στον’’ ΟΛΥΜΠΟ τους’’

 

Ξέρει 7 ξένες γλώσσες, κολυμπά από 4 ετών ,παίζει πιάνο σε ορχήστρα, παίρνει και μαθήματα πιλότου. Έχει πτυχίο μηχανολόγου ,μεταπτυχιακό με υποτροφία στο BERKELEY[USA ].

To διδακτορικό της είναι πάνω στο  ZERO GRAVITY δηλαδή φαινόμενη μηδενική βαρύτητα ,όπου ο άνθρωπος δεν έχει το αίσθημα του βάρους. Αυτό συμβαίνει αν είμαι μέσα σε ανελκυστήρα και σπάσει το συρματόσκοινο. Όλοι θα πετούν σαν μπαλόνια .

Το ίδιο συμβαίνει μέσα σε διαστημικά λεωφορεία που περιφέρονται γύρω από την γη.

Η προπόνηση γίνεται μέσα σε ειδικά διαμορφωμένο AIRBUS A300 ZERO G .

To αεροπλάνο αυτό ανεβαίνει και κατεβαίνει υπό γωνία 45 μοίρες.  Διαρκεί η κάθοδος 20 second. Η Γερμανική εταιρεία HE SPACE στρατολογεί μελλοντικούς αστροναύτες απ’  όλο τον κόσμο.

Αναζητά δυο γυναίκες ανάμεσα σε 11 άνδρες. Η  HE SPACE αναζητούσε και Γερμανίδα υποψήφια. Έστειλε το βιογραφικό της και την δέχτηκαν. Η  διαδικασία επιλογής είναι πολύ σκληρή διότι πρέπει να έχεις ΑΡΙΣΤΗ ΨΥΧΙΚΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ  αρχικά. ΟΙ δυο που θα επιλεγούν θα πάνε σε ειδικά κέντρα ΑΜΕΡΙΚΗΣ ή ΡΩΣΙΑΣ ή ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.

Ίσως μικρή να είχε διαβάσει ΙΟΥΛΙΟ ΒΕΡΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ή του ΜΕΝΕΛΑΟΥ ΛΟΥΝΤΕΜΗ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΕΤΡΑ ΤΑ ΑΣΤΡΑ.

Ένας σπουδαίος ερευνητής (συνταξιούχος) του πυρηνικού κέντρου ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ, έγραψε σε μια εφημερίδα: «ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΖΩΓΡΑΦΟΣ.  ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΠΟΥΛΗΘΕΙ Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΟΡΝΙΖΑΣ».

ΜΑΡΟΥΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 

ΦΥΣΙΚΟΣ –  ΜΕΛΟΣ Ε.Ε.Φ