Το αδιαχώρητο επικράτησε σήμερα το μεσημέρι στο ΚΑΠΗ της Ερμούπολης, όπου τιμήθηκε η γιορτή της Τσικνοπέμπτης, με εκλεκτά εδέσματα, κέφι και μουσική.
Πάνω από 220 μέλη του ΚΑΠΗ κάλυψαν κάθε γωνιά του χώρου, για να περάσουν ένα μοναδικό απόγευμα, διασκεδάζοντας με την ψυχή τους και αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά πως η ζωή ακόμα συνεχίζεται!
Τα στελέχη της Υπηρεσίας του Δήμου ήταν όλα εκεί , φροντίζοντας να μην λείψει τίποτα από τον καθένα, τη στιγμή που ο εντεταλμένος σύμβουλος του ΚΑΠΗ Μάρκος Ρούσσος – παρουσία και της εντεταλμένης συμβούλου Κοινωνικής Πρόνοιας Αγγελικής Πρίντεζη – έκανε ένα σύντομο χαιρετισμό για την περίσταση.
“Με την ευκαιρία της Τσικνοπέμπτης, το ΚΑΠΗ του δήμου Σύρου – Ερμούπολης και τα παραρτήματά του έχουν σήμερα την τιμητική τους καθώς συνηθίζεται σήμερα – κατά την ορθόδοξη παράδοση – μεταξύ δύο νηστίσιμων ημερών Τετάρτης και Παρασκευής – να εορτάζεται αυτή η ημέρα της κρεατοφαγίας, η οποία ετοιμάζει την άφιξη της Σαρακοστής.
Εμείς, λοιπόν, εδώ όπως κάθε χρόνο, ο Δήμος συμβάλει με ένα ποσό σε αυτή τη γιορτή και το υπόλοιπο τα ίδια τα μέλη των ΚΑΠΗ για να περάσουμε ένα αξέχαστο απογευματινό, με τραγούδια, χορό και εκλεκτά εδέσματα, όπως προβλέπει και η παράδοση.
Εκ μέρους του δημάρχου και του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΑΠΗ, σας εύχομαι ολόψυχα χρόνια πολλά, καλή Σαρακοστή σε όλους και του χρόνου να είμαστε πάλι όλοι εδώ μαζί”, κατέληξε ο κ. Ρούσσος.