Με την ψυχή τους διασκέδασαν τα παιδιά και οι γονείς που δήλωσαν παρουσία στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των παιδικών τμημάτων του ΛΕΣ, χθες βράδυ, στην αίθουσα του Λυκείου.

Κέρασμα, χοροί, τραγούδια, παιδικά παραμύθια αλλά και πολλές εκπλήξεις  έλαβαν χώρα  στο χθεσινό πρωτοχρονιάτικο πάρτι του Λυκείου, με τα μικρά παιδιά να επιδίνονται σε ένα ξέφρενο χορευτικό και τραγουδιστικό ξεφάντωμα.

Κοπή πίτας παιδικού τμήματος Λυκείου Ελληνίδων Σύρου… Χοροί και παραμύθια.

Geplaatst door Logotypos.gr op Zondag 13 januari 2019

«Καλή Χρονιά. Να’ στε όλοι καλά, στο σπίτι και στην οικογένεια. Στο σχολείο  να μαθαίνετε πολλά και ωραία πράγματα και να περάσετε μια χρονιά πολύ χαρούμενη, με πολλές-πολλές δραστηριότητες και πάρα πολλά πράγματα που θα μαθαίνουμε και μαζί, και να τα μαθαίνετε και με τους φίλους σας» τόνισε η πρόεδρος του ΛΕΣ Χριστίνα Λιγοψυχάκη απευθυνόμενη στα παιδιά, ενώ παρέδιδε  τη σκυτάλη στην εκπαιδευτικό Λίτσα Παππά για την αφήγηση ενός πρωτοχρονιάτικου παραμυθιού με θέμα δώδεκα ζεστές και μυρωδάτες βασιλόπιτες.

Κοπή πίτας παιδικού τμήματος Λυκείου Ελληνίδων Σύρου… Χοροί.

Geplaatst door Logotypos.gr op Zondag 13 januari 2019

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης κόπηκαν τρεις συνολικά  πίτες, από τα νομίσματα των οποίων αναδείχτηκαν ισάριθμοι νικητές στους οποίους δόθηκαν αναμνηστικά δώρα.

Η βραδιά κύλησε με χορό και τραγούδι, ενώ τα μικρά παιδιά τίμησαν δεόντως τα αναψυκτικά και τα γλυκίσματα από τον μπουφέ που είχαν ετοιμάσει οι κυρίες του Λυκείου.