Μία ξεχωριστή πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση διοργανώνει η ΕΠΣ Κυκλάδων  σήμερα, 4 Ιανουαρίου 2019, στο θέατρο «Απόλλων».

Η εκδήλωση που θα ξεκινήσει στις 20:00, θα έχει χαρακτήρα καλωσορίσματος στις πολυπληθείς αποστολές των ενώσεων που θα συμμετάσχουν στο τουρνουά διεξαγωγής του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων για τις νησιωτικές ΕΠΣ Μικτών ομάδων.

Σπύρος Μάκαρης (sportcyclades.gr)

Ένα πολύ σημαντικό πανελληνίου εμβέλειας αθλητικό και κοινωνικό γεγονός που θα διεξαχθεί στη Σύρο μέσα στην καρδιά του χειμώνα στο διάστημα 4-14 Ιανουαρίου 2019, όπου το νησί μας θα γεμίσει Νέα Αστέρια και σπουδαίες προσωπικότητες του ποδοσφαίρου
Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις και για τους αθλητές τους συνοδούς αλλά και σε όσους την παρακολουθήσουν.

Μεταξύ αυτών των εκπλήξεων θα υπάρξει εξαιρετικά πρωτότυπη θεατρική παράσταση, με θέμα την ιστορία του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου τιμητικές αναφορές σε προσωπικότητες του ποδοσφαίρου και πολλά άλλα που θα εντυπωσιάσει μικρούς και μεγάλους.

Μια εκδήλωση που θα χαρούν και θα περάσουν καλά όλοι, ακόμα ακόμα και αυτοί που δεν έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο.

Εκτός του ποδοσφαιρικού κόσμου που αναμένεται να δώσουν το παρών, στην λίστα των προσκεκλημένων ποδοσφαιρικές προσωπικότητες ο υπουργός αθλητισμού κ. Βασιλειάδης, εκπρόσωποι της Εκκλησίας και της Περιφέρειας και του Δήμου, όπως επίσης και μέλη της ΕΠΟ, αλλά και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι ο δημοσιογράφος – ιστοριογράφος κ. Παναγιώτης Κουλουμπής, ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Ιωάννης Σιγάλας και η πρόεδρος του Α.Ο. Περσέα Σύρου κα. Κωνσταντίνα Κοσμά.

Λόγω της περιορισμένης χωρητικότητας η είσοδος στην αίθουσα θα γίνεται με την επίδειξη της πρόσκλησης από την ΕΠΣΚ.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από την τοπική τηλεόραση των Κυκλάδων, Volcano TV και  διαδικτυακά από το sportcyclades.gr