pet shop “Κιβωτός”

pet shop  “Κιβωτός
Σκευοφύλακας Ηλίας
 
Ελευθερίου Βενιζέλου 13 – Ερμούπολη
Τηλ.: 22810 81662 – Σύρος
 
 
 
Η επιχείρηση "Πέτρος- Ηλίας Σκευοφύλαξ" με διακριτικό τίτλο "ΚΙΒΩΤΟΣ", ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 1995 με αντικείμενο το λιανικό εμπόριο κατοικίδιων ζώων και πτηνών, παρασκευασμένων τροφών για κατοικίδια ζώα και ενυδρείων. Κατά την έναρξη της δραστηριότητας της αποτέλεσε το πρώτο οργανωμένο κατάστημα αυτής της κατηγορίας στις Κυκλάδες.
 
Η επιχείρηση δραστηριοποιείται κυρίως εντός των γεωγραφικών ορίων της Σύρου, πραγματοποιώντας ωστόσο ένα σημαντικό τμήμα του κύκλου εργασιών της, από πωλήσεις και αποστολές ζώων στο νομό Κυκλάδων αλλά και εκτός νομού.
Τον Ιούνιο του 1998, η επιχείρηση επέκτεινε τις δραστηριότητες της και στον καλλωπισμό ζώων, ιδρύοντας το πρώτο κομμωτήριο ζώων στη Σύρο, έχοντας μάλιστα να επιδείξει σημαντικές επιτυχίες ( διακρίθηκε σε πανελλήνιο διαγωνισμό κομμωτικής κατακτώντας το πρώτο βραβείο καλλίτερης παρουσίασης κομμωτηρίου και το τρίτο βραβείο σε καλλωπισμό ζώων).

 
Από το 2001, η επιχείρηση επεκτείνει περαιτέρω τις δραστηριότητες της ως δευτερεύουσα δραστηριότητα υπηρεσίες καταλύματος σε οικιακά ζώα συντροφιάς, εκτροφής και μεταφοράς ζώων καθώς και χονδρικό εμπόριο ζώων, ζωοτροφών, βιβλίων και άλλων παιχνιδιών.
 
Ο χώρος στον οποίο στεγάζεται σήμερα η επιχείρηση, αποτελείται από (2) ανεξάρτητους ειδικά διαμορφωμένους χώρους οι οποίοι συνδέονται μεταξύ τους. Ο πρώτος χώρος ο οποίος αποτελεί τον κύριο χώρο υποδοχής των πελατών, χρησιμοποιείται ως χώρος εκθετηρίου και πώλησης (ζώα, τροφές, αξεσουάρ κλπ) ενώ ο δεύτερος λειτουργεί σαν έκθεση ενυδρείων, ωδικών πτηνών και λοιπά προϊόντα ενυδρείων.
Χαρακτηριστικό της επιχείρησης, χάριν του οποίου υιοθέτησε και το όνομα της, είναι η μεγάλη ποικιλία κατοικίδιων ζώων και ζωοτροφών.

 
Η ευνοϊκή χωροθέτηση της επιχείρησης, σε περιοχή εξαιρετικής ιστορικής και εμπορικής σημασίας ( πλησίον του ιστορικού κέντρου της Ερμούπολης και επί του εμπορικότερου δρόμου της πόλης), η επιχειρηματική φιλοσοφία και εμπειρία μας  καθώς και η διαρκώς αυξανόμενη ζωοφιλική κουλτούρα των ελλήνων κατά το διάστημα των τελευταίων ετών αποτελούν μερικούς από τους βασικούς λόγους της σταθερής ανάπτυξης της.  
 
Όλα τα είδη και τα αξεσουάρ για τα αγαπημένα σας κατοικίδια
·         Σκύλος
·         Γάτα
·         Πτηνά
·         Τρωκτικά
·         Ψάρια
 
 
Συμβουλευθείτε μας για την αγορά, διατροφή, εκπαίδευση & περιποίηση των πιστών σας φίλων!