Έντονες διαμαρτυρίες επιχειρηματιών της οδού Πρωτοπαπαδάκη

Έντονες διαμαρτυρίες επιχειρηματιών της οδού Πρωτοπαπαδάκη  - Σύρος  - Πρόβλημα τροφοδοσίας λόγω μη ανοίγματος του πεζοδρόμου τα Σάββατα

Πρόβλημα τροφοδοσίας λόγω μη ανοίγματος του πεζοδρόμου τα Σάββατα 

 
Την δυσφορία τους για το μη άνοιγμα του πεζοδρόμου της οδού Πρωτοπαπαδάκη τα τελευταία 3-4 Σάββατα εξέφρασαν στο logotypos.gr επιχειρηματίες του πεζοδρόμου καθιστώντας σαφές ότι  η κατάσταση αυτή δημιουργεί προβλήματα στην ομαλή τροφοδοσία των επιχειρήσεών τους.
 
του Γιώργου Αλβέρτη
 
«Απ’ ότι μάθαμε, ακόμη και τα αυτοκινητάκια που περνάνε για την ανακύκλωση  και έχουν συμβάσεις με το δήμο, αναγκάζονται και καβαλάνε πεζοδρόμια για να μπουν μέσα και να κάνουν τη δουλειά τους» δήλωσε επιχειρηματίας, ο οποίος στο ερώτημα γιατί συμβαίνει αυτό, απάντησε: «Ο δρόμος δεν ανοίγει γιατί έχει λήξει η σύμβαση των σεκιουριτάδων με το Λιμενικό Ταμείο. Εκείνοι ανοίγανε το δρόμο, και τώρα κάποιος υπάλληλος του δήμου απ’ ότι έχουμε ακούσει τον ανοίγει τις καθημερινές. Βέβαια το Σάββατο δεν τον ανοίγει γιατί  δεν εργάζεται ο άνθρωπος».
 
Το πρόβλημα εμφανίζεται ιδιαίτερα οξυμένο,  με επιχειρηματίες -  οι οποίοι όπως ισχυρίζονται έχουν ενημερώσει το Δήμο, που  τους διαβεβαίωσε ότι  σύντομα θα υπάρξει επίλυσή του- να  δηλώνουν: «Αντιμετωπίζουμε μεγάλο πρόβλημα. Έτσι εμείς για να κάνουμε τη δουλειά μας το Σάββατο, καθώς και οι ταβέρνες θέλουν τροφοδοσία αλλά και οι υπόλοιποι επιχειρηματίες να πάνε τις παραγγελίες τους , καβαλάμε τα πεζοδρόμια και μπαίνουμε μέσα, με αποτέλεσμα όπως καταλαμβάνετε να δημιουργείται ένα μεγάλο μπάχαλο».