Οικονομία

Κάνει λόγο για συμφέροντα που επιθυμούσαν το κλείσιμο του Νεωρίου

Καταπέλτης ο Γ.Γ. της ΓΣΕΕ Νίκος Κιουτσούκης κατά Γ. Μαραγκού - Σύρος - Κάνει λόγο για συμφέροντα που επιθυμούσαν το κλείσιμο του Νεωρίου

Άντρας ούτε για δείγμα στο ΔΣ  του Παγκυκλαδικού Σωματείου Υπαλλήλων στον Ιδιωτικό και τουριστικό τομέα

Γυναικοκρατούμενο Σωματείο στην Σύρο!!! - Άντρας ούτε για δείγμα στο ΔΣ  του Παγκυκλαδικού Σωματείου Υπαλλήλων στον Ιδιωτικό και τουριστικό τομέα

«Διαγράφουμε και όχι απαιτούμε από το ναυπηγείο υποχρέωση ύψους 7,5 εκ.ευρώ»

Σύρος - Διευκρινιστική επιστολή  Νίκου  Ταβουλάρη στην «Καθημερινή» -  «Διαγράφουμε και όχι απαιτούμε από το  ναυπηγείο υποχρέωση ύψους 7,5 εκ.ευρώ»

«Έχουμε ηθική υποχρέωση να ζητήσουμε την επιστροφή της περιουσίας μας από έναν επιχειρηματία επαίτη, τρωκτικό του δημόσιου χρήματος…»

Δριμεία επίθεση Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου σε Νίκο Ταβουλάρη - Σύρος - «Έχουμε ηθική υποχρέωση να ζητήσουμε την επιστροφή της περιουσίας μας από έναν επιχειρηματία επαίτη, τρωκτικό του δημόσιου χρήματος…»

Γενική Συνέλευση με ενδελεχή ενημέρωση των εργαζομένων από τον Αντώνη Χατζαντώνη

Ραγδαίες οι εξελίξεις για το Νεώριο το προσεχές 10ήμερο - Σύρος - Γενική Συνέλευση με ενδελεχή ενημέρωση των εργαζομένων από τον Αντώνη Χατζαντώνη

Την έδρα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στη Σύρο επισκέφθηκε σήμερα ο Πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στην Ελλάδα, κ. Geoffrey Pyatt.

Επιμελητήριο Κυκλάδων

Αντώνης Χατζαντώνης: «Εξήγησε στο Δήμαρχο ο πρέσβης ότι ο λόγος που ήρθε στο νησί είναι το Ναυπηγείο της Σύρου»

Geoffrey Pyatt : «Στόχος της επίσκεψης η υπόθεση του Νεωρίου» - Σύρος - Αντώνης Χατζαντώνης: «Εξήγησε στο Δήμαρχο ο πρέσβης ότι ο λόγος που ήρθε στο νησί είναι το Ναυπηγείο της Σύρου»

Σελίδες

Subscribe to Οικονομία